Eladó ház Győr Ménfőcsanak.. Formálja saját ízlésére

5013 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 5 szobás ház Győr Ménfőcsanakon a baráthegyi üdülőövezet mellett!

Győr belvárosától 8 km-re Ménfőcsanak legszebb részén kínálok megvételre egy 990 m2-es összközműves telken lévő beépített tetőteres 144 m2-es családi házat garázzsal, kedvelt méretű kerttel.

Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik városban, mégis falusias lakóövezetben szeretnének élni egy csendes utcában, szeretik a zöld környezetet és szeretnék új Otthonukat saját ízlésükre formálni.

A ház átlagos állapotú, igény szerint modernizálható.
A telek összközműves, az utcafront szélessége 20 méter.

Az 1984-ben jól megépített magasföldszintes - szuterinos ház jelenleg is kifogástalan statikai állapotú, tetőterét 1993-ban építették be.
A ház sem kívül sem belül nincs becsomagolva, nincs frissen festve, ezáltal a valóságot látjuk; jó alapot adhat egy újrakezdésnek!
Kiváló tetőszerkezetű, kocka pala borítással, a kéményt újra rakták.

A 102 m2-es alsó szint Nappali + 2 nagy szoba, konyha, spájz, fürdő, külön wc, előszoba, közlekedő, pincelejáró- lépcső elrendezésű, továbbá a bejáratnál egy 10 m2-es nyugati fekvésű terasz kellemes időtöltésre ad lehetőséget.

A 42 m2-es tetőtér 2 szoba, 5 m2-es szintén nyugati fekvésű erkély, fürdő-wc, közlekedő helyiségekből áll.

A ház nyílászárói fából vannak, kivéve a műanyag bejárati ajtót, az ablakok redőnnyel felszerelve. Minden helyiség betonozott, járólap/szőnyeg borítású.
A meleg vizet villanybojler, a fűtést a szuterinben lévő álló kéményes gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, illetve kiegészítésként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, kiépített 3 fázis található.
A hátsó szoba, konyha, fürdő alatti 40 m2-es szuterin a házból is megközelíthető, ahol egy 20 m2-es garázs, kazánház, tároló található, valamint a telken belül egy kisebb 8 m2-es melléképület, több diófa, 2 cseresznye, meggy- körtefa, mogyoróbokor, bokrok sokasága.

Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint vehető birtokba.

Győr Ménfőcsanak sokak által kedvelt lakóhely.
Az utca nem túl forgalmas, jól megközelíthető az 83-as főútról, az M1-es autópálya 5 perc távolságra van. Óvoda, iskola a közelben bevásárló központok is megtalálhatók.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését vagy megtekintené, kérem hívjon bizalommal!
Szabó Ibolya
+36706174858

Szabó Ibolya
PRÉMIUM

Szabó Ibolya

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban