Családi ház Szeghalmon

5727 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az ingatlan egy tisztasági festés után azonnal költözhető!
Eladásra kínálom Szeghalom frekventált részén, csendes utcában található 103 m2 alapterületű vegyes (nagyobb részben tégla) falazatú, jó állapotú 2 szobás + 1 nappalis családi házat. Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át, mely magában foglalja az aláfalazást, a lábazat vízszigetelését, a homlokzati rész újra falazását és hőszigetelését, nyílászárók cseréjét, a fa födémgerendák helyére betongerendák kerültek, valamint a mennyezet gipszkarton burkolását. A ház melegéről gázkonvektorok és a közlekedőben található kandalló, hűtéséről a tágas nappaliban felszerelt klíma gondoskodik.
Az 1046 m2 telken egy kb 100 m2 tégla falazatú melléképület is található, mely régebben vállalkozásként funkcionált. Így a melléképület korszerűsítése után, vállalkozás kialakítására is remek választás lehet az ingatlan megvásárlása.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban