Családi ház és telephely egyben.

3488 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csongrád-Csanád vármegyében Hódmezővásárhelyen, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető övezetben önálló telephely eladó, mely egyrésze lakásnak lett kialakítva.
A telephely 1586 nm-es teljes egészében szilárd burkolattal rendelkező telek, amelyen az 1950-es években 572 nm-es, tégla falazattal rendelkező épület áll, ebből 210 nm lakrésznek alakított, 2018-ban teljes felújítást kapott.
Az alábbi részekből áll:
- 210 nm irodaterület/ szobák, konyha,
- 362 nm-en ipari beton aljzattal, több helyiségben hidegburkolattal, 3 m belmagasságú raktárokat, öltözőket, hűtőházakat alakítottak ki.
- szigetelt födémmel, álmennyezettel rendelkező helyiségek.
- szociális blokk, pluszos hőtartományt biztosító hűtő raktárak
- jelenleg több egységből álló, egybe nyitható raktár terület.
Az áramellátást 43 KW-os napelem biztosítja, a meleget pedig napelemről üzemelő elektromos kazán, padlófűtésen keresztül.
2018-ban a felújítás során, réz vezetéket húztak be a régi helyére.
A nyílászárókat 3 rétegű hőszigetelt hungaropan üvegre cserélték, a fentieket figyelembe véve, nagyon takarékos az ingatlan fenttartása. A gáz is be van vezetve.
Az ingatlan korábban húsfeldolgozóként üzemelt, továbbra is lehet ugyan az, vagy zöldség-gyümölcs feldolgozó. Itt az Alföldön bőven van beszerzési lehetőség mindenre. Az iroda helyiségek úgy lettek kialakítva, hogy ezek családi házként is használhatók.
A várost elkerülő 47-es főút kb 2 km. Az autópálya 20 km. Szeged 25 km.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni. Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő
30-416-2393
Pro Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő
PRÉMIUM

Szabó Ernő

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban