Belvároshoz közeli, zárt udvaros lakás akár garázzsal is

5221 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, 3 lakásos, zárt udvaros társasházban keresi új tulajdonosát egy teljes körűen és igényesen felújított, belső szintes lakás. A zárt udvaron belül minden lakáshoz garázs került kialakításra. A garázsok igény esetén megvásáolhatók, azokat a vételár nem tartalmazza! Az egy beállós garázs vételára 5.900.000 Ft, míg a dupla beállós garázs vételára 8.900.000 Ft. A zárt udvarba elektromos kapu segítségével lehet bejutni. Az udvaron belül egy kis üzlethelyiség is található, melynek vételára 10.000.000 Ft.
A lakás felújítása 2022-ben fejeződött be. Megújult a teljes víz és villamoshálózat. A belső tér új hideg- és melegburkolatok kapott. A lakótérben új konyha, új fürdőszoba került kialakításra. A lakásban elhelyezésre került egy klíma, illetve egy további klíma kialakítása is megtörtént. A második klíma felszerelése és beüzemelése megbeszélés tárgyát képezi! A tereket cirkó kazán által működtetett radiátorok fűtik. A nyílászárók hőszigeteltek, műanyag profilszerkezetűek. A lakások tetőszerkezete is megújult, valamint az egész társasház 10 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű, világos szoba, konyha étkezővel és nappalival, kamra, fürdőszoba, közlekedő, wc, lépcsőház.
Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és szeretne egy belvároshoz közeli, mégis csendes környezetben kialakított lakást vásárolni akár garázzsal együtt is, akkor ne keressen tovább! Az ingatlanra minden állami támogatás, illetve hitel felvehető! A tulajdonos kisebb értékű lakás beszámításának lehetőségétől sem zárkózik el, valamint ha 3 szobás lakásra van szüksége akkor az is megoldható!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban