Belváros-közeli, kényelmes családi ház Békéscsabán

4537 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda megvételre kínál egy belváros-közeli, kellemes családi otthont Békéscsabán.
A tégla falazatú ház 1998-ban épült, 2016-ban bővítették egy 31 négyzetméteres konyha-étkező nappali helyiséggel. A külső falakat 10 cm-es hőszigeteléssel, nemesvakolattal látták el, új, redőnyös faablakokat építettek be. Az udvar teljes egészében térkövezett, a fűnyírással nem lesz gond...: )
Az épület fűtése gázkonvektorokkal illetve hűtő-fűtő klímával biztosított. A helyiségek nagy részét laminált parkettával, a konyhát és a vizes helyiségeket járólappal burkolták.
A 106 nm-es méret kellemes, kényelmes életteret biztosít egy családnak, a kialakított helyiségek: 3 hálószoba, egy fürdő, külön wc, kamra, és az amerikai konyhás nappali. Utóbbiban zajlik a társasági élet. Minden évszakban, de különösen nyáron kellemes látvány és tartózkodási hely a nappaliból nyíló méretes terasz - kerti bútorokkal, dézsás mediterrán növényekkel, grillezővel.
A 380 nm-es porta a kisgyermekes családoknak lehetőséget biztosít saját játszótér kialakítására is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, és további kérdései lennének, illetve szívesen megtekintené személyesen, keressen bizalommal megadott elérhetőségeimen, akár hétvégén is!

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (20) 936 2513
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban