Balatonalmádi legmagasabb pontján építési telek eladó

24980 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balaton imádók figyelem !!! Megvételre kínálunk , a dinamikusan fejlődő Balatonalmádi ,egy csendes lakóövezetében található belterületi, 744m2-es építési telket, ahol megvalósíthatja álmai otthonát egy erdő széli környezetben.
Igazi kincsnek számít az elhelyezkedését illetően, ugyanis Almádi, mondhatni legmagasabb pontján helyezkedik az erdő szomszédságában, új építésű családi házak környezetében.
A telek utcafront szélessége 15m, beépíthetősége 15%, közművek közül a víz, az áram, és a csatorna bekötésre került illetve folyamatban van,gáz igény szerint az utcáról elérhető.
Az új tulajdonosa akár családi ház, vagy egyszerűen csak egy hétvégi ház megépítésében gondolkodik csendes természetközeli helyre vágyik , akkor ez egy ideális választás lehet . A telek végéről a Balaton látható. Panorámának nem nevezném de látható . Mivel a telek nem sík területű, ezért az építkezés megkezdése előtt kisebb-nagyobb földmunka szükséges lehet.
Megközelítése aszfalt úton, személy autóval is könnyen járható.
A telek kiváló választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy békés környezetben élni a Balaton mellett. Értékegyeztetéssel Budai lakás vagy a Budai agglomerációban lévő ház .lakás is megfontolás tárgyát képezheti .
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban