Apartman lakások kialakítására ideális ház a belvárosban

2428 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladó Debrecen patinás belvárosának könnyen megközelíthető, forgalmas utcáján a Párizsi udvar és a Fórum szomszédságában felújított, galériázott nagypolgári ház, közvetlenül utcáról nyíló, 2 üvegportálos bejárattal.

Az ingatlan 2019-ben szalonként történő hasznosításra lett kialakítva, kezdve a teljes elektromos hálózat áthúzásával, teljesítményének növelésével, számtalan konnektor, beépített dekor világítás került kiépítésre.
Ablakai műanyag hőszigetelt kivitelűek, bejárati szintjén hőszigetelt alumínium panoráma ajtókkal felszerelt.

A földszinten padlófűtés, a galérián radiátoros hőleadók és klíma biztosítja a kívánt hőigényt.

Egyik bejárata közvetlenül egy nagyjából 18 nm alapterületű üzlettérbe vezet, melyről egy 7 nm- es világos, kényelmes területű galéria került kialakításra, ehhez az épületrészhez egy vizesblokk is tartozik teakonyhával és egy mosdóval ellátva.

Másik bejárata egy közel 20 nm-es fogadótérbe vezet, melyből ablakkal ellátott 22 nm-es helyiség nyílik, itt található egy helytakarékos csigalépcső, mely a 35 nm-es galériára vezet. A galérián egy közös tér található teakonyhával, valamint ajtóval ellátott szoba és mosdó kapott helyet.
Ebben az ingatlanban mindenből kettő van, villanyóra, vízóra, gázóra, utcai bejárat, kazán, mosdó, teakonyha. Pillanatnyilag egybe van nyitva, de akár az ajtó visszatételével vagy az ajtónyílás teljes zárásával elszeparálható a két rész.

2 db kis helyigényű, minden stílushoz jól illő, kényelmes használatú csigalépcső valamint a masszív, stabil, bombabiztosan megépített galéria megduplázza a rendelkezésre álló alapterületet.
A 490 cm-es belmagasság jelen állapotában egy 245 cm-es földszinti és egy 220 cm belmagasságú galériának biztosít nagyszerű, élhető teret. Nagyméretű ablakai elegendő fénnyel látják el a helyiségeket.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas üzleti tevékenység számára, de két önálló egységként is jól funkcionál, üzlet és lakás együtteseként ideális elgondolás.
Tetőtere beépíthető, amennyiben kiadási célú elképzelésünk van, jó alapot kínál 3 apartman kialakítására.

Akár azonnali átadással, per- és tehermentesen, rendezett tulajdoni viszonyokkal!

Rendkívüli előnye, hogy a környéken számtalan parkolási lehetőség adott, annak ellenére, hogy a belváros központi részén van. Valamint a Kossuth tér és a villamosok is mindössze 3-5 perc séta távolságra helyezkednek el.

Ha fontos, hogy az üzlethelyiség jól látható helyen legyen, forgalmas út mellett keres ingatlant, akkor jöjjön és tekintse meg.


További bővítés lehetőséget kínál a tetőtér lakhatási célú kialakítása.
Az üzlet akár ügyvédi irodának, üzlethelyiségnek, rendelőnek, cégek képviseleti irodájának, vevő- és ügyfélszolgálati helységnek, üzletnek, szalonnak, fotó stúdiónak is kiválóan alkalmas, illetve igény szerint meg is osztható.


Kérdésével, megtekintéssel kapcsolatban hétvégén is fogadom hívását.
Elérhetőség: 30/339-1481

Ingyenes hitel ügyintézéssel segítjük céljai megvalósítását!

Marti Elvira

Marti Elvira

Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (30) 339 1481
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban