A bor városában vendégház eladó

4175 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Volt már Villányban? És úgy alakult, hogy beleszeretett? Esetleg ugyanitt befektetési lehetőséget keres?
Ha igen, akkor ajánlok Önnek Villányban egy már ismert és sikeresen működő vendégházat, amelyet eladásra kínálunk.

Az ingatlan a villányi főutca közelében található, aszfaltos úton jól megközelíthető. A településen, a pincesoron tett látogatás kötelező elem, a vendégháztól ez kellemes sétával elérhető.

Az ingatlan jelenleg vendégházként funkcionál, az év nagy részében használatban van. 3 db 2-2,5 szobás apartmannal rendelkezik, ebből a különálló apartman garázsból lett átalakítva.

A szépen gondozott kert és kialakítás a tulajdonos elhatározását dicséri. Az épületek összesen 178 m2-nyi területet foglalnak el a kicsivel több, mint 1000 m2-es telekből. A saroktelki ingatlan kiváló helyen található, csendes részen, 3 bejárattal.

A tulajdonos 6-7 évvel ezelőtt több, nagy beruházást is végzett az ingatlanon, ennek során született meg a jelenlegi elosztás és apartman kialakítás, cserélve lettek a vezetékhálózatok, a hideg-meleg burkolatok, és hűtő-fűtő klímák is felszerelésre kerültek. A fűtést alapvetően BAXI típusú kondenzációs gázkazán biztosítja de 2 apartman esetében kandalló vagy klímás rásegítés is lehetséges.

A lakórészek mellett kényelmes fedett teraszon is pihenhet nagyobb társasággal is akár.
A telek hátsó részében további kert rész áll rendelkezésre, akár sportolási, akár kertészkedési célokra.

Válassza a kellemes és nyugodt feltöltődést, válassza a szembejövő üzleti lehetőséget! Ne maradjon le, várom hívását bármikor!

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban