5 szobás családi ház nagy udvarral eladó

670 Nyomtatás Ajánlás Facebook

5 szobás családi ház nagy udvarral eladó

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, iskolához, óvodához, kórházhoz közel helyezkedik el. Tágas terek, jó elrendezés, nagy udvar, kellemes környezet – ezek a legfőbb jellemzői az eladásra kínált ingatlannak. A tégla építésű, padlásteres épület 125 m2 lakótérrel rendelkezik és az utcafronttól egy előkert választja el. Térkövezett bejárón keresztül juthatunk el a garázshoz, amely egy külön melléképületben található. Ez a 84 m2 területű építmény helyet ad még egy nyárikonyhának és egy ettől különálló helyiségnek is, ami jelenleg egy tároló funkciót tölt be. Itt kialakítható akár egy konditerem is vagy bármilyen vállalkozás. Így nem kell hozzá kimozdulni, otthonról is lehet dolgozni ebben a fűthető helyiségben.
A lakóépület elrendezése:
Földszinten: nappali, konyha, kamra, WC, előszoba, télikert és egy szoba
Emeleten: 3 szoba, és egy mosdó WC-vel, gardrobbal
A családi ház jellemzői:
-folyamatosan karbantartott
-központi fűtés
-redőny a kertre néző tetőtéri ablakokon
-riasztó / külön választható az emelet /
-napkollektor
-klíma
-fa nyílászárók
-az ablakok thermoüveggel vannak ellátva

A kertben és az utcán található sokféle gyümölcsfa termése élvezhető egész tavasztól őszig folyamatosan. A nagy füves terület elegendő helyet biztosít egy család szabadidős tevékenységéhez. De egy saját veteményes is elfér bőven, hiszen a telek 938 m2.
Az ingatlan jó állapotú, ebben a formájában is élhető, lakható, azonnal költözhető. Berendezései, bútorai megegyezés szerint maradna az új tulajdonosnak. Korszerűsítéssel, némi kis átalakítással viszont modernebbé tehető ez a már jelenleg is kellemes otthon.
További információért keressen telefonon!
Vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes.

Restály Éva

Restály Éva

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 571 9454
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban