3 szobás polgári lakás, gyönyörű környezetben

1308 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Saját parkosított udvarral rendelkező téglaépítésű társasház 1. emeletén, 3 szobás, szép állapotú lakás eladó a Lövölde utca környékén. Ez a lakás ideális lehet olyan párok, családok számára, akik valami különleges hangulatú lakásra vágynak!

A lakás felújítása 13 éve elkészült és még mindig kiváló állapotban van. Hihetetlenül világos a hatalmas ablakoknak és sarok fekvésnek köszönhetően, hiszen napkeltétől a napnyugtáig süti a nap. Itt már nem kell a felújításokkal bajlódni, hanem csak ki kell választani milyen színűre festesd a falakat és utána ebbe a lakásba tényleg csak költözni kell.

A két hálószobában a galériák újabb négyzetmétereket adnak az egyébként sem kicsi lakáshoz. A nem átlagos belmagasság tágas tereket eredményez.

A felújítás során megújult a fürdőszoba. A csövek cseréjén túl, gyönyörű burkolatot és hatalmas tükröket kapott. A fűtés és a melegvíz előállítása gázkazánnal történik radiátorokon keresztül, melyek 4 éve lettek kiépítve. A nappalit és az egyik hálószobát külön klímával szerelték fel, melyekkel fűteni és hűteni is lehet.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát. Még egy kis tároló - spájz is tartozik hozzá.

A lakásban rengeteg tárolóhely van, de ami már nem fér el, annak tárolására egy körülbelül 20 négyzetméteres saját pince is a rendelkezésre áll az alagsorban.

A közelben sok fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 10 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A vasútállomás is egy buszmegállóra vagy pár perc sétára van. Az autópálya eléréséhez csak 2 közlekedési lámpán kell áthaladni. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körül, a saját belső udvaron, csak az itt lakók és vendégeik számára, ingyenes parkolók állnak a rendelkezésre.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének a felújítssal bajlódni és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban