Ez az ingatlan foglalózva van

2 szobás házrész eladó

451 Nyomtatás Ajánlás Facebook

2 szobás házrész eladó

Az ingatlan Békéscsabán található, egy 4 lakásos társasház udvari részén. 1995-ben épült téglából és azóta is folyamatosan karbantartott.
Az udvar nagy része közös tulajdonban van, az ide tartozó saját udvarrész 31 m2. Társasházi alapító okirattal és használati megosztási szerződéssel rendelkezik. Nagy előnye, hogy az utcáról lebetonozott bejárón keresztül be lehet állni autóval az udvarra. A fűtése radiátorokon keresztül, cirkó gázkazánnal történik. Falai elölről szigeteltek. A lakórész 64 m2: 2 szobából, nagy konyhából, fürdőszobából/ külön Wc/ és előszobából áll.
Ez itt jó lehetőség ahhoz, hogy kevesebb mint egy lakás árán olyan ingatlanhoz juthasson, ahol még egy kis udvara is lehet és lépcsőznie sem kell.
A lakás szomszédságában szintén eladó a közvetlen mellette lévő egy szobás lakás is. Így a kettő házrész alkalmas lehet két generációnak együtt és mégis külön.
Vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít. Bank semleges hitelügyintézéssel is tudjuk segíteni az érdeklődőket.
További információért kérem keressen telefonon!

Restály Éva

Restály Éva

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 571 9454
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban